In het mooie gebied Westerwolde vlakbij de Duitse grens ligt ons leuke gezellige boswachtershuisje. Het huisje is ingericht voor 5 personen. De woning is geheel voorzien van c.v. en in de woonkamer is een open haard, er staat een kleuren tv met kabelaansluiting En er is gratis WiFi.

In de open keuken is een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, combi-magnetron en een waterkoker.

Op de begane grond is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Dit bed heeft een tweepersoonsmatras en tweepersoons dekbed.  

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, 1 met 1 eenpersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De tweepersoons slaapkamer heeft een wastafel met warm en koud stromend water. Ook is hier boven voldoende ruimte om eventueel een campingbedje bij te plaatsen.

De douche en het toilet zijn op de begane grond, afzonderlijk van elkaar.

Voor kleine kinderen is er een kinderstoel en kunnen we zorgen voor een campingbedje. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan dit bij reservering even doorgeven. In het huisje is ook nog allerlei speelgoed zoals puzzels, blokken, autootjes en kleurpodloden. In de tuin staat een dubbele schommel.

Bij het huisje is een mooie ruime tuin die veel privacy bied en er is tuinmeubilair om lekker buiten te zitten. Voor een wat koele avond is er een vuurkorf. Er is een mogelijkheid om een elektrische barbeque te lenen.

Aan de overkant van de weg kunt u starten met fietsroutes van de knooppunten routes.
In het huisje is een dikke map aanwezig met wandel en fietsroutes en allerlei folders met informatie over aktiviteiten in de omgeving.